Ce fel de servicii funerare îți poate oferi o agenție de pompe funebre

Ce fel de servicii funerare îți poate oferi o agenție de pompe funebre?

La fel ca numărul de telefon al medicului de familie sau al unui instalator priceput, este bine să ai mereu la îndemână și datele de contact ale unei agenții de pompe funebre. Chiar dacă nu vrem să vorbim despre ea, moartea este un eveniment absolut natural, cu care fiecare dintre noi se confruntă de mai multe ori de-a lungul vieții. Indiferent dacă este vorba de decesul unei rude sau altei persoane apropiate, întotdeauna este util să știi că ai pe cine conta când vine vorba de servicii funerare.

Compania noastră Funerare Besliu de exemplu, îți oferă Servicii funerare complete Non-stop în Brașov, dar și în afara municipiului, dacă dorești ca înhumarea sau incinerarea se aibă loc în altă localitate, ori dacă ai nevoie de servicii de repatriere pentru o persoană dragă decedată în afara granițelor țării.

În ce constau serviciile oferite de o agenție de pompe funebre?

Primul și unul dintre cele mai importante servicii oferite de agențiile de pompe funebre printre care se numără bineînțeles și agenția noastră este constatarea decesului. În momentul în care are loc un deces, pentru ca acesta să fie recunoscut de autorități, acesta trebuie constatat de un medic care pe baza constatării făcute va elibera un Certificat Medical de Constatare a Decesului. Această constatare poate fi făcută deopotrivă și de medicul de familie, dar la fel ca în cazul unui medic cu drept de liberă practică, doar pe baza examinării și identificării persoanei decedate pe baza unui document de identitate.

Cel de-al doilea serviciu oferit de agențiile de pompe funebre în ordinea priorităților este îmbălsămarea care constă într-un proces medical ce are ca scop prezervarea corpului persoanei decedate până în momentul ceremoniei de înhumare sau incinerare a acestuia. Și după efectuarea procesului de îmbălsămare se eliberează un certificat special necesar și pentru transportul funerar.

Tot o agenție de pompe funebre te poate ajuta și cu transportul funerar, transport care, în conformitate cu reglementările din Uniunea Europeană nu poate fi efectuat decât cu ajutorul unor mașini funerare și de către persoane autorizate. Există și situații în care decesul unei persoane dragi survine în afara granițelor țării și întoarcerea trupului acesteia acasă este un proces complex și epuizant dacă încerci să-l înfăptuiești pe cont propriu, dar nu și în cazul în care apelezi la o agenție de pompe funebre cu experiență.

De asemenea, agenția de pompe funebre îi mai poate ajuta pe clienții săi cu programarea procesului de incinerare pentru care persoanele decedate și-au exprimat dorința încă din timpul vieții sau pentru care membrii familiei acestora au optat.

Foarte important, o agenție de pompe funebre îi poate ajuta pe clienții săi și cu organizarea parastaselor și pomenilor. În cadrul acestor evenimente de pomenire a morților se oferă pachete alimentare care conțin colivă, colaci și alte alimente care se oferă în general cu astfel de ocazii. Cu același scop, o astfel de agenție îi poate pune pe clienții săi în legătură cu restaurante în care să organizeze pomeni.

Pentru ce alte lucruri mai poți apela la o agenție de pompe funebre?

Agențiile de pompe funebre mai pun la dispoziția clienților lor și monumente sau pietre funerare realizate la cerere, pentru locurile de veci ale celor dragi, atât în cazul în care beneficiarii au nevoie de unele noi sau doresc să le refacă pe cele vechi folosite la mormintele celor dragi.

Nu în ultimul rând compania Funerare Besliu oferă clienților săi și consiliere pe tot parcursul procesului funerar, dar și informații utile în legătură cu toate procedurile și documentele funerare din țara noastră.

Cu alte cuvinte, dacă apelezi la compania noastră în cazul unui eveniment nefericit, chiar dacă nu putem lua asupra noastră durerea pe care o simți și chiar dacă nu putem schimba realitatea pentru tine, cel puțin putem prelua o bună parte responsabilitățile tale legate de înmormântarea persoanei dragi, lăsându-ți răgaz pentru a te plânge dacă simți nevoia să plângi, pentru a te întrista dacă asta îți spune inima și pentru a te vindeca în final ca să poți să privești din nou cu optimism către viitor și să găsești o semnificație pentru lucrurile întâmplate.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP