De ce sa alegi serviciile noastre de pompe funebre?

De ce sa alegi serviciile noastre de pompe funebre?

In momentul in care o persoana draga trece in nefiinta trebuie sa iei in calcul alegerea unei firme de pompe funebre care sa te ajute cu toate procesele care tin de inmormantare.

In aceasta situatie este recomandat sa faci un mic studiu asupra pietei de profil si sa identifici companiile care ti-ar putea pune la dispozitie serviciile de care ai nevoie.

De ce se alegi serviciile funerare Besliu?

Daca vrei sa ai parte de un eveniment funerar reusit care sa nu te solicite prea mult atunci trebuie sa acorzi atentie firmei de pompe funebre cu care vei colabora.

Compania noastra ofera servicii complete de pompe funebre in Brasov si imprejurimi care iti vor asigura un process funerar acoperit de la A la Z.

Ne poti contacta la orice ora, folosind numarul de telefon disponibil pe pagina noastra de contact.

Complexitatea serviciilor funerare este factorul care face diferenta

Constatarea decesului

Constatarea decesului este facuta de un medic constatator care va elibera Certificatul Medical de Constatare a Decesului. Acesta se elibereaza dupa identificarea si examinarea persoanei decedate. In masura in care nu exista suspiciuni cu privire la cauza decesului, certificatul va fi eliberat conform procedurilor legale.

Imbalsamarea

Imbalsamarea reprezinta procedura care are rolul de a prezerva corpul persoanei decedate din momentul decesului si pana la funeralii. Mai exact, acest procedeu ii va oferi persoanei decedate un aspect cat mai natural.

Daca imbalsamarea este efectuata cat mai aproape de momentul in care s-a produs decesul, rudele persoanei apropiate vor putea petrece mai mult timp cu persoana care a decedat deoarece corpul va ramane in starea initiala o perioada mai indelungata.

Tot in aceasta etapa se va elibera Certificatul de Imbalsamare, acesta fiind un document care este obligatoriu pentru transportarea sicriului si depunerea acestuia la capela.

Toaletarea si impachetarea persoanei decedate

Serviciile de toaletare a persoanei decedate se pot realiza atat la domiciliu cat si la sala de pregatire daca preferati acest lucru. Imbracarea persoanei care a tocmai a decedat se poate face cu imbracamintea pe care o pune familia la dispozitie, dar si cu articolele vestimentare pe care le avem in portofoliul nostru de produse funerare.

De asemenea, iti putem oferi si servicii de cosmetizare a chipului persoanei decedate, ramanand la latitudinea familiei daca se opteaza pentru acest serviciu.

Procedura de impachetare este una destul de complexa si se refera la sigilarea corpurilor aflate intr-o stare avansata de degradare alaturi de efectuarea tuturor operatiunilor necesare pentru inchiderea sicriului.

Manipularea sicriului si transportul funerar

Manipularea sicriului si transportul acestuia la capela si la biserica se va face de catre reprezentantii companiei noastre.

Astfel, serviciile noastre de transport funerar in Brasov si imprejurimi includ:

 • transportul sicriului de la domiciliu sau de la spital;
 • transportul persoanei decedate la biserica sau la capela;
 • transportul funerar la cimitir;

Transportul funerar se face in conditii optime de pastrare si igiena, cu masini autorizate si conduse de soferi specializati in acest domeniu.

Pentru asigurarea serviciului de transport funerar sunt necesare urmatoarele documente:

 • Certificat de deces;
 • Adeverinta de inhumare;
 • Certificat de imbalsamare;
 • Adeverinta de la DSP pentru transport funerar;

Servicii de incinerare in Brasov

Incinerarea se poate realiza doar daca persoana care a decedat si-a exprimat aceasta dorinta in timpul vietii sau daca familia solicita acest lucru.

In masura in care optezi pentru incinerare vei avea nevoie de urmatoarele documente:

 • Consimtamantul apartinatorilor pentru incinerarea persoanei decedate
 • Adeverinta de inhumare;
 • Certificat de deces;
 • Certificat de imbalsamare;
 • Adeverinta DSP;
 • Programare pentru incinerare;

Va oferim o gama variata de sicrie

Apeland la compania noastra de pompe funebre din Brasov, veti avea posibilitatea sa alegeti dintr-o gama variata de sicrie.

Astfel, reprezentantii nostri de vanzari vor ajuta sa alegti sicriul si pachetul funerar in functie de nevoile si bugetul pe care il aveti disponibil.

Alege sicriul cu multa atentie pentru persoana iubita care a trecut in nefiinta, aceasta fiind practic printre ultimele alegeri pe care o faci pentru persoana draga.

Servicii funerare in rate

In masura in care bugetul tau este limitat, iti oferim posibilitatea de a opta pentru un pachet funerar care poate fi achitat in rate.

In cazul in care persoana draga este bolnava sau are o varsta inaintata si o stare de sanatate precara poti oricand opta pentru un pachet funerar in rate pregatit in avans, astfel incat partea financiara sa nu mai reprezinte o problema in momentul in care are loc decesul.

Asadar, este important sa stiti ca serviciile noastre de pompe funebre sunt concepute in asa fel incat sa acopere toate aspectele unei inmormantari.

Promisiunea noastra este ca vom fi alaturi de fiecare familie si vom oferi servicii funerare de calitate pe parcursul intregii procesiuni funerare.

De asemenea, puteti beneficia de un pachet funerar personalizat care va fi adaptat in totalitate conform cerintelor dumneavoastra.

Impreuna cu reprezentantii companiei noastre veti putea analiza toate optiunile dar si costurile pe care serviciile noastre le implica.

Oferim asistenta gratuita pentru intocmirea dosarelor in vederea obtinerii certificatului de deces de la Primarie, avizului epidemiologic emis de catre DSP, precum si a ajutorului de inmormantare de la Casa de Pensii.

Funerare Besliu este o firma de pompe funebre care va reprezenta intotdeauna alegerea persoanelor pentru care calitatea si siguranta conteaza.

Apelati cu incredere la serviciile noastre si veti beneficia de un proces funerar unde demnitatea si respectul primeaza in aceste momente dificile.

Va multumim pentru increderea acordata.

 

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP