FIRMA DE POMPE FUNEBRE PREIA POVARA DE PE UMERII TĂI CA SĂ FACI FAȚĂ UNUI DECES NEAȘTEPTAT

Pompe Funebre Brasov: Suport in momente dificile

Când ajungem la firma de pompe funebre suntem deja copleșiți de durere. O multitudine de gânduri ni se învălmășesc în cap. Simțim că e mai mult decât putem duce, că pur și simplu nu mai facem față.

Cu atât mai mult ne dărâmă șocul unui deces petrecut pe neașteptate. Sunt multe cauzele care pot provoca astfel de nenorociri, dar indiferent de circumstanțe, suferința va fi foarte intensă. Și cu atât mai mare va fi atunci când este vorba despre o persoană dragă.

O astfel de întâmplare aduce cu ea multe emoții și sentimente de-a dreptul copleșitoare. Oricum nu suntem niciodată pregătiți pentru moarte, însă atunci când se întâmplă pe neașteptate, cu atât mai mult ne vom simți deodată foarte vulnerabili și nesiguri.

În aceste condiții, când durerea sufletească este la cote maxime, dacă mai trebuie și să ne ocupăm de înmormântare, atunci cu siguranță ne va prinde bine tot sprijinul pe care îl putem primi.

Și printre primii care ne pot veni în ajutor în astfel de situații sunt cei de la firma de pompe funebre.

CÂND SĂ CONTACTEZI FIRMA DE POMPE FUNEBRE

Imediat ce ai aflat.

Echipa de profesioniști de la Funerare Beșliu sunt oameni cu experiență de ani de zile în prestarea de servicii funerare și știu exact ce trebuie făcut. Te vor îndruma atent și îți vor fi alături pas cu pas.

Tot ei pot prelua multe dintre activități și pot coordona întreg procesul legat de formalități și înmormântare, astfel încât totul să decurgă bine.

Tu trăiește-ți durerea.

CUM SĂ FACI FAȚĂ ȘOCULUI ȘI DURERII

Durerea provocată de decesul neașteptat al cuiva drag este resimțită diferit de fiecare persoană în parte. Nu sunt doi oameni care să reacționeze la fel în astfel de momente. Pentru a-i face față va trebui să găsești modalitatea care funcționează cel mai bine atât pentru tine cât și pentru cei dragi.

Acordă-ți timp să-ți iei rămas bun În astfel de situații șocul inițial este foarte intens. Cel mai probabil în primele secunde nici măcar nu poți să crezi că este adevărat.

Realizezi că niciodată nu ai luat în calcul așa ceva, și că nici măcar nu ai apucat să iți iei rămas bun. De altfel, nici măcar nu te-ai gândit la asta…

Tocmai din acest motiv, acordă-ți acum timp să-ți iei rămas bun.

Nu te ocupa cu întreaga organizare a înmormântării. Contactează firma de pompe funebre, și permite-le să preia această povară de pe umerii tăi. O vor face cu respect, înțelegere și demnitate, și totul va decurge exact așa cum ar trebui. Iar tu vei avea timpul necesar să te desparți de persoana dragă trecută atât de brusc si neașteptat în neființă.

Eliberează-te de orice sentiment de vinovăție nejustificată Nu încerca să ascunzi ce simți pentru că sunt sentimente foarte reale, intense și dureroase. Ai nevoie sa le procesezi. Plângi cât și când simți, însă nu te lăsa sentimente de vinovăție nejustificată să te copleșească. Chiar dacă ultima conversație s-a încheiat cu o ceartă și chiar dacă a rămas ceva nespus, nu te învinovăți nejustificat. Viața se întâmplă cu bune și cu rele, iar pentru o moarte neașteptată nu se pregătește nimeni niciodată din timp.

În schimb, amintește-ți de întâmplări plăcute și de acele lucruri care v-au unit. Încearcă, pe cât posibil, să te menții într-o stare de melancolie și nu te lăsa pradă disperării.

Ai grijă de tine pentru a putea face față la tot ce urmează Când ești îndurerat de ceea ce s-a întâmplat și te mai și implici în procesul de planificare a serviciilor funerare, este foarte ușor să uiți de ceea ce ai nevoie tu ca om. Vei fi atât de concentrat să pui în ordine planurile pentru înmormântarea perfectă, încât vei pierde din vedere faptul că trebuie să ai grijă și de tine. Planificarea de pompe funebre, cu tot ce presupune acest lucru, este foarte stresantă atât pentru corp, cât și pentru minte.

Poate că pe moment simți că nimic nu mai contează, și tu cu atât mai puțin, însă ai nevoie să te menții puternic în asemenea împrejurări, tocmai pentru a putea face față la tot ce se întâmplă.

CUM TE AJUTĂ FIRMA DE POMPE FUNEBRE SĂ FACI FAȚĂ ACESTOR ZILE

Sunt foarte multe lucruri de făcut pentru organizarea funeraliilor. Decesul trebuie constatat de un medic iar persoana decedată trebuie îmbălsămată și pregătită pentru înmormântare. Între timp este necesară obținerea certificatului de deces iar decedatul trebuie transportat la capelă. Pentru asta trebuie asigurate atât sicriul cât și alte obiecte specifice, precum și organizat transportul special. Urmează organizarea ceremoniei și a înmormântării care la rândul lor presupun îndeplinirea mai multor formalități.

Nu este nici simplu și nici ușor, cu atât mai puțin pentru tine ca apropiat care ești copleșit de durerea pierderii bruște a persoanei dragi.

Tocmai din aceste motive ai nevoie să îi ai alături pe cei de la firma de pompe funebre. Prin tot ceea ce fac, te vor ajuta să treci mai ușor peste aceste zile.

Serviciile prestate de Funerare Beșliu sunt complete și personalizate iar compania este la dispoziția clienților 24 de ore din 24, șapte zile din șapte. Cu profesionalism și compasiune se vor ocupa de tot ceea ce este nevoie de la preluarea și pregătirea trupului neînsuflețit până la organizarea ceremoniei de înmormântare, respectând dorințele, obiceiurile și tradițiile solicitate.

În acest fel, știind că te poți baza pe firma de pompe funebre pentru întreg procesul de înmormântare, vei putea trece mai ușor peste aceste momente extrem de dificile și solicitante. Vei avea mai puține griji și mai puțin stres pentru că știi că totul va fi organizat exact așa cum îți dorești, iar ultimul drum și ultimul omagiu vor fi oferite persoanei decedate cu prețuirea, respectul și dragostea cuvenite.

CE POȚI FACE TU PENTRU TINE ÎN ACESTE ZILE DIFICILE

Întreg procesul de la decesul cuiva și până la înmormântare durează câteva zile iar tu ai nevoie să reziști la tot ce se întâmplă și ce simți.

Străduiește-te să mănânci și te hidratezi suficient în fiecare zi. Cel mai probabil nu îți va sta gândul la așa ceva și s-ar putea să uiți total de mâncare sau să realizezi abia seara că nu ai băut apă toată ziua. Roagă pe cineva dintre cei apropiați să îți amintească din când în când de aceste lucruri.

Fă tot posibilul să dormi destul noaptea. Sigur că pierderea unei persoane dragi nu este un lucru care să îți dea liniștea necesară unui somn bun. Suferința este prea mare și va fi dificil să-ți liniștești mintea. Dar, atât pentru binele tău cât și al celor dragi din jur, ar trebui să te odihnești destul. Încearcă să stabilești o rutină de culcare și fă tot posibilul să o respecți.

Plimbă-te pe afară din când în când. Ieșitul la plimbare nu va fi pe lista ta de priorități, însă acel moment de liniște și mișcare în aer liber îți va face bine și îți va îmbunătăți starea generală de spirit.

E MAI UȘOR SĂ FACI FAȚĂ UNUI DECES NEAȘTEPTAT CÂND BENEFICIEZI DE SPRIJINUL UNEI FIRME DE POMPE FUNEBRE

Amintește-ți în orice moment că nu înfrunți această nenorocire singur și că pentru tot ce trebuie făcut ai alături o întreagă echipă de specialiști în pompe funebre. Te vei simți în siguranță!

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP