Înmormântare cu Talonul de Pensie

Înmormântare cu Talonul de Pensie

Planificarea unei înmormântări este o sarcină grea și dureroasă, mai ales când vine într-un moment al pierderii unei persoane dragi. Funerare Beșliu înțelege acest aspect și vă vine în ajutor cu o ofertă de servicii complete, concepute pentru a vă scuti de procedurile administrative. Una dintre opțiunile noastre unice este posibilitatea de a efectua plata pentru serviciile funerare cu talonul de pensie al defunctului. În articolul de astăzi, vom aborda detaliile acestei modalități de plată și beneficiile sale.

De Ce Plata cu Talonul de Pensie?

Cu toții dorim ca procesul de organizare a unei înmormântări să fie cât mai puțin stresant. O opțiune pentru a ușura această povară este de a opta pentru plata serviciilor funerare cu talonul de pensie. Acest sistem vă scutește de nevoia de a plăti sume mari din buzunar înainte de a primi ajutorul de înmormântare de la stat.

Cum Funcționează?

Alegerea Pachetului: La Funerare Beșliu, oferim nouă pachete diferite care pot fi plătite parțial sau total cu talonul de pensie. Acestea includ o gamă largă de servicii și accesorii, astfel încât să putem îndeplini nevoile fiecărei familii.

Documentația Necesară: Oferiți-ne toate actele necesare, inclusiv talonul de pensie, pentru ca noi să ne putem ocupa de formalitățile administrative.

Facturare și Chitanță: Dacă ajutorul de înmormântare obținut de la stat este mai mare decât costurile efective, vă vom returna diferența și vom emite o factură sau chitanță corespunzătoare, conform legii.

Puncte Importante de Luat în Considerare:

Transport și Manipulare

Având în vedere importanța transportului și manipulării defunctului, acestea sunt incluse în pachetele noastre. Personalul nostru cu experiență este pregătit să vă ajute în aceste momente delicate.

Accesorii Funerare

Nu neglijați importanța accesoriilor funerare, de la lumânări la prosoape, care fac parte din pachetele noastre. Acestea joacă un rol esențial în tradițiile funerare.

Coroana Funerară

Deși coroana de flori nu este inclusă în toate pachetele, este un element esențial în respectarea tradițiilor. Oferim o gamă largă de opțiuni pentru a satisface nevoile fiecărei familii.

La Funerare Beșliu, ne străduim să vă oferim cele mai bune servicii într-unul dintre cele mai grele momente ale vieții. Opțiunea de a plăti pentru serviciile funerare cu talonul de pensie este doar unul dintre modurile prin care încercăm să vă simplificăm viața. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina noastră www.funerarebesliu.ro sau contactați un reprezentant pentru asistență personalizată la telefon 0725.386.244.

Pentru mai multe informații și suport, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP