Cele mai frecvente întrebări pe care le primim din partea clienților noștr...nerare

Cele mai frecvente întrebări pe care le primim în calitate de specialiști în servicii funerare

Când vine vorba de servicii funerare și în general de servicii care au un impact major asupra vieții tale, este bine să te informezi și să pui furnizorului de servicii toate întrebările care te frământă pentru a lămuri orice dileme. Noi cel puțin așa îi încurajăm pe clienții noștri și pentru că am observat că multe din întrebările lor sunt similare, am întocmit o listă cu cele mai comune dintre ele ca să le discutăm pe larg în acest articol.

În ce constă un pachet complet de servicii funerare?

Pachetele noastre complete de servicii, indiferent de prețul lor cuprind toate serviciile necesare pentru o ceremonie de înhumare ca la carte. Diferența de preț constă nu în calitatea serviciilor și nici în conținutul lor, ci mai degrabă în materialul din care este fabricat sicriul sau în existența unor produse specifice slujbei de pomenire, care se oferă de pomană în numele celui adormit.

Ce fel de servicii funerare oferă o agenție de pompe funebre?

Agențiile de pompe funebre oferă o gamă foarte variată de servicii funerare. De exemplu, dacă este vorba de un deces acasă, agenția noastră de pompe funebre îți pune la dispoziție un medic cu drept de liberă practică pentru constatarea decesului și efectuarea îmbălsămării; dacă persoana dragă a murit la spital, atunci poți alege din numeroasele Pachete funerare spital Brasov pe care le oferim; iar dacă decesul a avut loc în străinătate, tot prin agenția noastră poți înfăptui repatrierea trupului persoanei decedate.

Cât costă o înmormântare?

Pentru a oferi clienților noștri cât mai multe variante, am pus la punct pachete funerare cu diferite prețuri, din care majoritatea pot fi acoperite integral cu ajutorul de înmormântare primit de către familia persoanei decedate din partea statului. Astfel, dacă profiți de acest ajutor pentru a plăti costul unei înmormântări, putem spune nu numai că înmormântarea nu te costă nimic, dar în funcție de pachetul pe care îl alegi îți mai poate rămâne și o oarecare diferență după achitarea serviciilor și produselor funerare. Pe de altă parte, așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, există și pachete funerare mai scumpe, cu sicrie din lemn de stejar sau cu diverse produse necesare pentru organizarea unui parastas, care nu pot fi achitate integral cu banii primiți din partea statului și pentru care mai trebuie să plătești o diferență pe cont propriu.

Care este cel mai bun tip de sicriu?

În țara noastră se folosesc în general sicrie din lemn, indiferent dacă este vorba de o înmormântare tradițională sau de o incinerare, însă nu putem vorbi de așa ceva ca cel mai bun tip de sicriu întrucât diferențele între sicrie sunt mai mult de natură plastică decât practică. Pentru sicriele mai ieftine se folosesc esențe moi de lemn, în timp ce pentru sicriele mai scumpe esențe tari, dar indiferent de natura lemnului din care sunt fabricate, acestea își îndeplinesc scopul pentru care au fost create la fel de bine. Astfel, atunci când alegi un sicriu nu trebuie să te gândești la funcții, ci mai degrabă la aspect.

Ce trebuie să fac dacă o rudă a murit în străinătate și doresc să aduc trupul în România pentru înmormântare?

Te putem ajuta cu serviciul de repatriere dacă apelezi la noi în situația în care cineva drag din familia ta a murit în străinătate. Procesul de repatriere este unul complex, dar avem o experiență vastă și în acest domeniu astfel încât poți să-ți pui toată încrederea în noi și să fii sigur că vom duce misiunea la bun sfârșit.

Unde pot organiza o masă în numele celui adormit?

Colaborăm cu multe restaurante și servicii de catering și de aceea, dacă ai nevoie de un partener de încredere pentru organizarea unei mese cu titlu de pomană sau pur și simplu dorești niște pachete alimentare pe care să le împarți în numele celui adormit, îți putem recomanda profesioniști în domeniu, astfel încât tu să te poți concentra pe celelalte aspecte care țin de slujba de pomenire.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP