Servicii funerare Brașov - Preluare decedat de la Institutul de Medicină Legală Brașov (IML)

Servicii funerare Brașov – Preluare decedat de la Institutul de Medicină Legală Brașov (IML)

Pierderea unei persoane dragi este o experiență profund emoționantă și tulburătoare, lăsându-ne adesea într-o mare de tristețe și confuzie.  Echipa noastră dedicată de la Funerare Besliu înțelege cu empatie profundă necesitatea de a avea alături un sprijin de încredere. Ne ocupăm cu atenție de fiecare detaliu, de la colaborarea cu Institutul de Medicină Legală (IML) până la procurarea documentelor și aranjamentelor funerare, astfel încât dumneavoastră să puteți fi alături de cei dragi și a procesului de doliu.

Societatea noastră de servicii funerare este aici pentru a vă ajuta și a vă prelua responsabilitatea, ocupându-se de toate detaliile, inclusiv colaborarea cu Institutul de Medicină Legală Brașov (IML) și procurarea documentelor necesare.

Interacțiunea cu Institutul de Medicină Legală Brașov (IML):

Când o persoană decedează în circumstanțe care necesită o autopsie pentru a determina cauza decesului, trupul va fi dus la Institutul de Medicină Legală Brașov, dacă decesul a survenit în județ. În astfel de cazuri, este esențial să lucrați cu o firmă de servicii funerare care cunoaște procedurile și poate facilita procesul într-un mod respectuos și eficient.

Menținem o comunicare deschisă și colaborăm cu IML pentru a ne asigura că toate procedurile sunt respectate și că trupul este pregătit pentru înmormântare într-un mod demn.

Ne ocupăm de transportul trupului de la Institutul de Medicină Legală Brașov (IML) la capelă sau la locul de înmormântare, asigurându-ne că acesta este tratat cu respectul cuvenit.

Documente necesare:

Înainte de înmormântare, sunt necesare mai multe documente. Aici intervine experiența noastră în a ușura procesul pentru dumneavoastră:

Certificatul de deces: Vă ajutăm în obținerea certificatului de deces si al certificatului de înhumare de la autoritățile competente

În funcție de caz și circumstanțe, pot fi necesare alte documente. Societatea noastră este familiarizată cu toate cerințele și vă va ghida în mod corespunzător.

Organizarea înmormântării:

În plus față de colaborarea cu IML și gestionarea documentelor, ne ocupăm și de aspectele organizatorice ale înmormântării:

Organizăm serviciile religioase conform dorințelor familiei și tradițiilor religioase.

Aranjamente florale: Ne ocupăm de selecția și plasarea aranjamentelor florale în memoria decedatului.

Într-un moment atât de dificil, este important să aveți pe cineva în care să aveți încredere să se ocupe de detaliile complexe și să vă ofere sprijin. Societatea noastră de servicii funerare vă este alături, oferind un serviciu complet care vă permite să vă concentrați asupra celor dragi și a procesului de doliu. Lăsați-ne să vă alinăm povara și să vă servim cu compasiune și profesionalism.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP