Servicii funerare platite cu talonul de pensie

Servicii funerare platite cu talonul de pensie

Funerare Beșliu, vă pune la dispoziție o varietate de servicii funerare, fie că doriți să alegeți individual sau să optați pentru pachete servicii funerare. Dintre acestea, există 7 variante de pachete funerare care pot fi achitate pe baza talonului de pensie.

Cum să alegeți și să plătiți un Pachet de Servicii Funerare cu Talonul de Pensie

Aceste pachete de servicii funerare care conțin sicriu si servicii incluse pot fi achitate pe baza talonului de pensie. Puteți găsi toate detaliile despre ele în catalogul nostru de servicii funerare. Fiecare pachet funerar are particularitățile sale, diferite tarife și beneficii. Pe pagina noastră de web https://www.funerarebesliu.ro/ puteți consulta informații detaliate despre fiecare pachet funerar.

Aceste pachete de înmormântare au fost concepute special pentru a vă ușura eforturile într-un moment dificil, permițându-vă să alegeți tot ce este necesar pentru organizarea unei înmormântări memorabile într-un singur pachet complet.

Este important să știți că plata unuia dintre aceste pachete funerare se va realiza inițial cu talonul de pensie, pentru a garanta suma de bani pe care o puteți deconta ulterior de la stat. Această sumă se numește ajutor de înmormântare și poate varia în funcție de statutul defunctului. Persoanele asigurate pot beneficia de o sumă mai mare. Având această informație, puteți alege serviciile funerare necesare în funcție de cuantumul ajutorului de înmormântare.

Aspecte Importante de Luat în Considerare

În fiecare pachet de servicii funerare, asigurați-vă că ați inclus transportul funerar și manipularea defunctului. Aceste două servicii funerare non-stop sunt esențiale și pot fi dificil de realizat pentru familia îndoliată. Personalul nostru cu experiență vă poate ajuta cu aceste cerințe, iar pentru serviciul funerar de transport punem la dispoziție o flotă auto, mașini dotate cu agregate frigorifice care sunt autorizate DSP pentru transport național si internațional.

Nu neglijați importanța accesoriilor funerare. De la batiste, la prosoape și alte accesorii diverse, acestea sunt necesare pentru respectarea tradițiilor funerare. Aceste accesorii sunt, de asemenea, incluse în pachetele noastre de servicii funerare in Brașov și sunt esențiale pentru a onora în mod corespunzător memoria persoanei decedate.

Coroana funerară, un simbol de respect și doliu, este necesară în majoritatea cazurilor. Aceasta face parte din categoria de articole funerare absolut necesare. În semn de omagiu, familia depune o coroană de flori la capul defunctului. Avem o gamă variată de opțiuni, inclusiv modele unice, cum ar fi coroana în formă de cruce.

Un consultant de la Funerare Beșliu este disponibil pentru a vă oferi clarificări cu privire la toate serviciile funerare. Detalii suplimentare pot fi găsite pe pagina noastră oficială, www.funerarebesliu.ro.

Optați pentru eleganță și respect cu serviciile Funerare Beșliu și încredințați-ne organizarea unei înmormântări de neuitat pentru persoana dragă!

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP