NON-STOP Medic constatare deces Sală pregătire decedați Îmbălsămare Toaletare Manipulare Frigider mortuar
pachete funerare Brasov

Pachete funerare domiciliu

invităm alegeți pachetul funerar la domiciliu care se potrivește cu nevoile și bugetul dumneavoastră, la prețuri reduse. Acestea includ atât servicii funerare, cât și diverse tipuri de sicrie, astfel încât putem răspunde tuturor gusturilor și posibilităților financiare. Pe lângă pachetele standard, putem oferim și servicii personalizate, respectând dorințele dumneavoastră cele mai exigente. Acestea fiind spuse, invităm alegeți pachetul care vi se potrivește din lista de mai sus sau ne contactați la 0725.386.244, pentru a beneficia de o ofertă personalizată. Consultanții noștri stau la dispoziție cu informații și servicii NON-STOP.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, am creat pachete funerare speciale pentru servicii funerare la domiciliu. Astfel, puteți beneficia de toate serviciile noastre direct la dumneavoastră acasă, fără a fi nevoie să vă deplasați la sediul nostru.

Echipa noastră de profesioniști are experiență în domeniul serviciilor funerare, iar serviciile noastre sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Astfel, puteți conta pe noi oricând aveți nevoie de ajutor.

Dacă sunteți interesat de pachetele noastre funerare pentru servicii la domiciliu, vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi mai multe detalii și pentru a stabili împreună cel mai potrivit pachet pentru nevoile dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă oferi sprijinul de care aveți nevoie, într-un moment atât de dificil.

Serviciile noastre includ toate aspectele necesare pentru organizarea funeraliilor, precum constatarea decesului de catre medic, preluarea persoanei decedate de la domiciliu si transportul la sala de pregătire. La Funerare Beșliu, oferim servicii de îmbălsămare și pregătire a decedaților, cu multă grijă și respect față de clienții noștri. Echipa noastră de specialiști are o vastă experiență în domeniu, oferindu-vă un serviciu impecabil, la prețuri accesibile. Ne străduim să vă oferim cea mai bună îngrijire a defunctului, astfel încât să aveți liniștea și confortul de care aveți nevoie, în aceste momente dificile.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de îmbălsămare și pregătire a decedaților, vă invităm să ne contactați și să discutăm împreună despre cum putem fi alături de dumneavoastră în aceste momente grele.

Mulțumim pentru încrederea acordată și ne dorim să fim alături de dumneavoastră în aceste momente dificile.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP