NON-STOP Medic constatare deces Sală pregătire decedați Îmbălsămare Toaletare Manipulare Frigider mortuar
pachete funerare Brasov

Pachete funerare spital

De la Social și până la Deluxe, vă punem la dispoziție numeroase pachete funerare pentru decedați la spital. Optați pentru acela care răspunde cel mai bine preferințelor, nevoilor și sumelor de care dispuneți, la preturi mici. Pachetele cuprind deopotrivă servicii funerare și diferite modele de coșciuge, astfel încât să putem satisfice toate gusturile și posibilitățile materiale. Pe lângă pachete de înmormântare de bază, vă stăm la dispoziție inclusiv cu servicii personalizate, cu maximum de respect pentru doleanțele dumneavoastră, în calitate de familie îndurerată. Așadar, optați pentru varianta pe care o doriți, din cele enumerate anterior, și sunați-ne la numărul de telefon 0725.386.244, pentru a pregăti o ofertă personalizată pentru dumneavoastră. Echipa de consultanți Funerare Beșliu are toate informațiile de care aveți nevoie și vi le furnizează NON-STOP.

Echipa noastră de servicii funerare din Brașov este aici pentru a vă ajuta să organizați funeraliile persoanei dragi, care a decedat la spital în Brașov. Suntem specializați în oferirea de pachete complete de servicii funerare și suntem pregătiți să vă oferim sprijinul nostru în aceste momente dificile.

Serviciile noastre includ tot ceea ce este necesar pentru a organiza funeraliile, spre exemplu preluarea persoanei decedate de la spital, transportul decedatului și depunerea la capelă, consiliere si pregatirea documentelor necesare. De asemenea, oferim accesorii funerare, precum cruci și plăcuțe funerare, pentru a personaliza funeraliile, în conformitate cu dorințele dumneavoastră și ale persoanei decedate, exprimate anterior.

Suntem o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în domeniul serviciilor funerare și ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Personalul nostru specializat va fi mereu pregătit să răspundă la orice solicitare și să se asigure că toate detaliile sunt tratate cu maximă atenție.

Pachetele noastre complete de servicii funerare sunt personalizabile și flexibile, pentru a se adapta la nevoile și preferințele dumneavoastră. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar serviciile noastre sunt disponibile non-stop.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP