NON-STOP Medic constatare deces Sală pregătire decedați Îmbălsămare Toaletare Manipulare Frigider mortuar
Funerare Besliu Brasov

Pompe funebre / servicii funerare non stop

Atunci când pierdem pe cineva drag, procesul de înmormântare poate fi unul dificil și emoționant. În astfel de momente, avem nevoie de sprijin și de ajutor pentru a organiza o ceremonie care să reflecte dragostea și respectul pe care îl purtăm persoanei decedate. Siguranța că persoana dragă va primi o ceremonie de înmormântare adecvată și într-un mod respectuos este crucială în astfel de momente. De aceea, oferim servicii funerare complete și personalizate, înțelegând faptul că fiecare familie are propriile nevoi și preferințe. Avem o echipă de profesioniști experimentați și empatici, care vă stau la dispoziție în orice moment, pentru a vă ajuta să treceți peste acest moment dificil.

Indiferent de prețul lor, toate pachetele noastre cuprind serviciile funerare necesare pentru o înmormântare, iar diferențele dintre ele constau în calitatea sau decorațiunile sicriului, numărul de pachete pentru parastas și alte detalii de acest fel.

Noi, echipa de servicii funerare complete Be șliu, suntem aici pentru a vă oferi sprijinul de care aveți nevoie în astfel de momente dificile. Avem o gamă variată de servicii funerare personalizate, care să se potrivească nevoilor și bugetului fiecărei familii. Fie că aveți nevoie de servicii de îngrijire și pregătire a corpului decedatului, de transport funerar sau de organizare a ceremoniei, suntem aici pentru a vă ajuta.

Pentru noi, fiecare înmormântare este unică și importantă, motiv pentru care suntem pregătiți să vă oferim servicii funerare complete și personalizate. De la pregătirea și îmbrăcarea corpului decedatului până la alegerea sicriului și organizarea ceremoniei, vă putem ajuta în fiecare etapă a procesului de înmormântare.

Oferim o gamă variată de sicrie și de accesorii pentru acestea, astfel încât să puteți alege ceea ce se potrivește cel mai bine persoanei decedate și familiei. De asemenea, vă putem ajuta să organizați o ceremonie funerară personalizată, care să reflecte trăsăturile și personalitatea persoanei care a plecat.

Suntem conștienți că inclusiv costurile unei înmormântări pot fi un factor important, de aceea oferim servicii de pompe funebre complete , la prețuri accesibile. În plus, putem ajuta familiile care se confruntă cu dificultăți financiare să obțină ajutor de la stat pentru a acoperi costurile înmormântării.

În momente dificile precum acestea, aveți nevoie de sprijin și de ajutor pentru a organiza o înmormântare demnă de persoana care a plecat. Noi suntem aici pentru a vă oferi tot sprijinul și ajutorul de care aveți nevoie în astfel de momente grele. Contactați-ne acum , pentru a afla mai multe despre serviciile funerare non stop și pentru a programa o întâlnire cu unul dintre consultanți.

Agenția de pompe funebre Be șliu vă oferă o gamă foarte variată de produse și servicii funerare pentru orice buget. Prin experiența noastră , câștigată de-a lungul timpului, știm mai bine decât oricine cât de greu și apăsător poate fi un astfel de eveniment și , tocmai de aceea , vrem să fim alături de clienții noștri în aceste momente dificile, oferindu-le tot sprijinul de care suntem capabili.

Nu, nu putem să dăm timpul înapoi și nici să readucem în această lume un suflet drag de la care v-ați luat deja rămas-bun. Însă putem lua asupra noastră o mare parte din responsabilitatea și grija care provin din dorința de a organiza o ceremonie funerară ca la carte.

Noi privim înmormântările ca pe un ultim omagiu pe care cei vii îl pot aduce unei ființe dragi trecute în neființă și ca o oportunitate unică de exprimare a celor mai frumoase sentimente de prețuire, dragoste și respect. De aceea, gândim până în cele mai mici detalii ceremoniile pe care le organizăm și ne străduim de fiecare dată nu doar să îndeplinim așteptările clienților noștri, ci să le depășim. Astfel, pentru a răspunde cerințelor tuturor în cel mai profesional mod cu putință, vă propunem următoarea gamă de servicii de pompe funebre:

CONSTATAREA DECESULUI DE CĂTRE MEDIC

În momentul în care are loc decesul unei persoane dragi, fie că este vorba de o rudă, un prieten sau o cunoștință, conform legii, acesta trebuie constat la locul decesului de către medicul de familie sau de către un medic cu drept de liberă practică. În urma constatării, medicul respectiv eliberează un document special numit Certificat Medical de Constatare a Decesului.

Este important de menționat faptul că această procedură poate fi efectuată de către medicii amintiți mai devreme, doar în situația în care nu există nicio suspiciune cu privire la cauzele decesului. În caz contrar, trebuie contactate autoritățile și se va deschide o anchetă.

Firma noastră vă pune la dispoziție servicii funerare non stop și servicii medicale oferite de medici cu drept de liberă practică, ce vor constata decesul , identificând mai întâi persoana decedată pe baza unui act de identitate.

SERVICII FUNERARE – ÎMBĂLSĂMARE

Îmbălsămarea este un procedeu medical al cărui scop este prezervarea unui corp neînsuflețit pe toată durata desfășurării funeraliilor. Acest procedeu are o latură estetică întrucât, în cadrul său, se urmărește ca trupul persoanei decedate să capete un aspect cât mai natural, dar și o latură practică deoarece la finalul său se eliberează Certificatul de Îmbălsămare care este un document absolut obligatoriu pentru efectuarea transportului funerar, dar și pentru depunerea sicriului la capelă. Pentru cele mai bune rezultate, este important ca îmbălsămarea să aibă loc cât mai devreme, pentru a se preveni pe cât posibil procesul natural de degradare.

SERVICII FUNERARE – TOALETARE ȘI ÎMPACHETARE

Serviciul de toaletare a persoanei decedate face parte din gama noastră de servicii funerare non stop / complete și se poate realiza atât la domiciliul dumneavoastră, cât și în oricare altă locație pe care ne-o indicați, respectând , indiferent de situație , toate normele de igienă. Pentru îmbrăcarea trupului neînsuflețit , se pot folosi articole de îmbrăcăminte pus e la dispoziție de familia persoanei decedate sau articole achiziționate din cadrul companiei noastre.

După îmbrăcarea și așezarea trupului în sicriu, putem oferi , la cererea familiei , și servicii pompe funebre de cosmetizare.

La final, procedura de împachetare se referă la sigilarea corpurilor aflate într-o stare avansată de degradare. Aceasta constă într-o serie de operațiuni ce au ca scop închiderea ermetică a sicriului , în vederea prevenirii riscului de infecție.

ÎNCHIRIERE CATAFALC

Catafalcul este un postament înalt, cu suporturi pentru lumânări la ambele capete, pe care se așază sicriul în capelă, pentru ca trupul culcat în el să poată fi mai ușor privit de către persoanele care vin să-l vadă. Așezarea sicriului pe catafalc nu este o practică obligatorie, însă este foarte utilă , iar persoanele care doresc să procedeze astfel , pentru organizarea priveghiului, pot închiria de la noi acest catafalc , pentru o perioadă de 72 de ore.

SERVICII FUNERARE – MANIPULAREA SICRIULUI

Manipularea sicriului presupune deplasarea și transportul de la domiciliu la mașina de transport funerar, apoi de la mașină la capela sau biserica unde se oficiază slujba de înmormântare și , în final , până la cimitir , de unde este preluat mai departe de personalul cimitirului și dus către locul de veci.

SERVICII POMPE FUNEBRE – TRANSPORT FUNERAR

Serviciul de transport funerar este unul din cele mai importante servicii de pompe funebre și include: transportul sicriului de la domiciliu sau spital la biserică sau capelă și transportul funerar la cimitir. Acest tip de transport se poate efectua numai de către persoane autorizate, cu mașini autorizate, la standardele Uniunii Europene.

În cadrul agenției noastre, transportul persoanei decedate se face în condiții optime de păstrare și igienă. Asigurăm serviciul de transport funerar atat în Brașov , cat și în restul țării sau pe teritoriul statelor din Uniunea Europeană.

Pentru efectuarea serviciului de transport funerar , sunt necesare următoarele documente:

  • Adeverință de înhumare;
  • Certificat de deces;
  • Certificat de îmbălsămare;
  • Adeverință de la DSP.

Repatriem persoane decedate în străinătate, dar și cetățeni străini care au decedat pe teritoriul României. De asemenea, venim în sprijinul familiilor îndurerate oferind consultanță în ceea ce privește demersul repatrierii decedatului.

 

ALTE SERVICII FUNERARE – ORGANIZĂRI PARASTASE

În amintirea morților, organizăm parastase, slujbe de pomenire și pomeni prin care dumneavoastră vă puteți exprima grija, afecțiunea și dragostea față de cei dragi. La cerere, vă punem la dispoziție mai multe restaurante cu care colaborăm, dar și pachete alimentare, colivă și colaci, pentru pomenirea celor trecuți în neființă. Pentru mai multe detalii în legătură cu aceste servicii de pompe funebre, vă invităm să ne contactați.

SCOPUL UNEI AGENȚII DE POMPE FUNEBRE

Scopul unei agenții de pompe funebre este de a pune la cale toate aspectele cu privire la o înmormântare, într-un mod profesion ist, și de a oferi clienților săi suport și consultanță în ceea ce privește obținerea actelor de deces. Însă noi am promis că vrem să furnizăm mai mult clienților noștri și ne-am luat angajamentul de a le fi aproape în orice situație legată de pregătirea unei înmormântări, dar și de a le oferi un umăr pe care să-și plângă durerea , dacă asta simt că trebuie să facă.

Astfel, vrem să ieșim în evidență nu doar prin experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului, cunoștințele noastre de specialitate sau profesionalismul de care dăm dovadă în orice situație, ci și prin empatie, căldură și prietenie. Tot ceea ce facem , facem dintr-un respect profund pe care îl purtăm față de fiecare aspect al vieții și ne dorim, pe cât posibil, să-i ajutăm pe clienții noștri să treacă mai ușor peste provocările care vin odată cu pierderea unei ființe dragi.

Cu toții suntem neputincioși în fața morții, dar , cel puțin, la momentul potrivit, putem da dovadă de omenie și considerație, pregătind pentru cei dragi o înmormântare care să reflecte întocmai sentimentele pe care le purtăm.

CONSULTANȚĂ ȘI SUPORT ÎN ORICE PROBLEMĂ LEGATĂ DE CEREMONIA DE ÎNMORMÂNTARE

Pentru cineva care nu are experiență cu organizarea unei ceremonii de înmormântare, birocrația, dar și toate celelalte aspecte de care trebuie să țineți cont, pot deveni copleșitoare, mai ales atunci când purtați pe umeri durerea lăsată în urmă de pierderea unei persoane importante pentru dumneavoastră. De aceea, vrem să vă fim alături și să vă ajutăm așa cum putem, dacă nu din punct de vedere emoțional, cel puțin în ceea ce privește organizarea, lucru la care ne pricepem cel mai bine.

SERVICII FUNERARE COMPLETE – ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce implică serviciile funerare complete?

Acestea implică toate activitățile legate de îngrijirea și pregătirea decedatului pentru înmormântare, precum și organizarea ceremoniei de înmormântare.

Care sunt tipurile de servicii de pompe funebre oferite?

Serviciile oferite de către agenția funerară Beșliu includ îngrijirea decedatului, pregătirea trupului pentru înmormântare, transportul decedatului, înmormântarea și organizarea ceremoniei.

Ce tipuri de sicrie și urne oferiți?

Oferim o gamă variată de sicrie și urne, din diferite materiale, modele și dimensiuni, pentru a ne asigura că avem opțiuni pentru toate gusturile și bugetele.

Care sunt costurile serviciilor de pompe funebre?

Costurile serviciilor noastre variază în funcție de serviciile selectate și de cerințele specifice ale clienților. Pentru a afla mai multe despre costurile noastre, vă rugăm să ne contactați.

Puteți oferi servicii funerare non stop în afara orașului?

Da, oferim servicii de pompe funebre atât în oraș, cât și în afara acestuia. Suntem pregătiți să ne deplasăm oriunde este nevoie pentru a oferi serviciile noastre.

Puteți gestiona documentele necesare pentru înmormântare sau incinerare?

Da, putem gestiona toate documentele necesare pentru înmormântare sau incinerare, inclusiv certificatul de deces, autorizația de înmormântare și orice alte documente necesare.

Ce presupune îngrijirea decedatului?

Îngrijirea decedatului presupune curățarea și pregătirea trupului pentru înmormântare, respectând toate normele sanitare și legale.

Care sunt modalitățile de transport a decedatului?

Acestea includ transportul într-un autovehicul specializat, cu avionul sau trenul, precum și transportul în cazul unei înmormântări în afara țării.

Ce documente sunt necesare pentru organizarea înmormântării?

Documentele necesare pentru organizarea înmormântării includ certificatul de deces, buletinul de identitate al defunctului și al celor care organizează înmormântarea, autorizația de înmormântare și alte documente necesare , în funcție de circumstanțele individuale.

Cât timp este necesar pentru organizarea unei înmormântări?

Timpul necesar pentru organizarea unei înmormântări poate varia în funcție de circumstanțele individuale, însă în general, se recomandă o perioadă de cel puțin 3-4 zile pentru a organiza o înmormântare în condiții optime.

Ce este o ceremonie funerară și cum se organizează?

O ceremonie funerară este un serviciu oferit pentru a onora viața și memoria persoanei decedate. Aceasta poate include vizionarea sau ceremonia de vizitare, slujba religioasă, înmormântarea sau incinerarea. Organizarea depinde de preferințele și cerințele familiei, însă poate fi planificată și coordonată cu ajutorul unei agenții funerare.

Care este durata unei ceremonii funerare?

Durata unei ceremonii poate varia în funcție de preferințele familiei și de cultura sau religia persoanei decedate. Unele ceremonii pot dura doar câteva ore, în timp ce altele pot dura mai multe zile. De obicei, slujba religioasă este programată pentru câteva ore, iar după aceea are loc înmormântarea sau incinerarea.

 

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP