NON-STOP Medic constatare deces Sală pregătire decedați Îmbălsămare Toaletare Manipulare Frigider mortuar

Servicii funerare Prejmer

Pentru orasul Prejmer, venim in sprijinul familiei indoliate, preluand intreaga organizare a procesiunii de inmormantare.

Besliu servicii funerare va pune la dispozitie gama completa de servicii funerare, oferindu-va pachete de servicii funerare care acopera toate aspectele organizarii unei inmormantari.

In astfel de momente de tristete si durere echipa noastra va sta alaturi cu respect si discretie, mereu atenti la dorintele dumneavoastra, pentru ca ultimul omagiu adus persoanei decedate sa incununeze cu demnitate viata ce tocmai a trecut in nefiinta.

In functie de pachetul de servicii funerare ales, serviciile funerare complete constau in constatarea decesului, toaletarea si imbalsamarea decedatului, pregatirea sicriului si a accesoriilor specifice, manipularea acestuia, transportul funerar, transportul de persoane, intermedierea discutiilor cu preotul si pregatirea capelei, inchirierea catafalcului, realizarea aranjamentelor florale, pregatirea locului de veci si a monumentelor funerare, pregatirea cosului funerar.

De asemenea va putem oferi consultanta in intocmirea tuturor documentelor necesare. Besliu servicii funerare se ocupa asadar de intregul proces de la momentul decesului pana la inmormantare.

Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, gama completa de servicii funerare fiind de buna calitate. Daca aveti nevoie de servicii funerare in Prejmer la un inalt grad de profesionalism, de ajutor sau informatii, contactati-ne.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP