Ai nevoie de Servicii Funerare Ieftine?

Servicii funerare Zarnesti

În aceste momente dificile, ne angajăm să vă oferim sprijinul și confortul de care aveți nevoie pentru a vă onora persoana dragă într-un mod demn și respectuos.

Serviciile Noastre:

  1. Organizarea Înmormântarii: Cu profesionalism și empatie, ne ocupăm de fiecare detaliu al organizării Ceremoniei de Înmormântare in Zărnești.
  2. Transport Funerar: Asigurăm transportul funerar în condiții de respect și solemnitate, pentru a vă ajuta să vă concentrați pe amintirile și onorarea celui sau celei care a plecat.
  3. Consiliere și Suport : Echipa noastră de consilieri oferă sprijin și îndrumare pentru a vă ajuta să treceți prin această perioadă dificilă.
  4. Medic pentru constatarea decesului
  5. Îmbălsămare
  6. Transport sicriu
  7. Sala de pregătire decedați și frigider mortuar

Locația Noastră:

Funerare Besliu vă stă la dispoziție cu servicii funerare complete, oferite cu compasiune și profesionalism. Ne găsiți în Zărnești, pe Strada Mare 141 (lângă monument), Program non-stop.

Contactați-ne:

Suntem disponibili non-stop pentru a vă oferi suport și a răspunde întrebărilor dumneavoastră. Nu ezitați să ne sunați la numărul de telefon sau să ne scrieți prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.

În aceste momente dificile, vă suntem alături cu respect și profesionalism.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP