Funerare Besliu Brasov

Plan funerar in rate

In general, discutiile legate de moarte sunt evitate in cadrul familiei, acest subiect fiind unul tabu. Totusi, este un subiect care nu poate fi ignorat. Din ce in ce mai multe persoane realizeaza ca pregatirea in avans poate usura durerea inevitabila si problemele financiare.

Planul funerar in rate Brasov este o investitie sensibila pentru oricine, indiferent daca persoana in cauza este bolnava, in faza terminala, in varsta si cu o stare precara de sanatate sau orice persoana care vrea pur si simplu sa se asigure ca ceremonia lor de inmormantare este bine pregatita in avans, pentru a usura povara pentru familia lor sau in cazul in care nu au nici o ruda pe care sa se bazeze.

Besliu servicii funerare in rate Brasov ofera o larga varietate de planuri funerare care sa se potriveasca atat bugetului cat si cerintelor dumneavoastra sau putem crea un plan personalizat, adaptat cerintelor dumneavoastra. Vom analiza impreuna toate optiunile si costurile si vom realiza un plan de plata lunara adecvat bugetului dumneavoastra si intervalului de timp ramas in cazul unei inmormantari iminente.

Planul funerar va acoperi toate aspectele legate de organizarea unei inmormantari, de la semnarea tuturor documentelor legale necesare in termenul prevazut de lege pana la mijlocul de transport folosit, sicriul ales, accesoriile si locul inmormantarii.

Planul Funerar este o modalitate de preluare a controlului in ceea ce priveste inevitabilul, o asigurare a unui serviciu de care se va beneficia in viitor, asemanator unui testament. Desi prezinta o latura sensibila, este un instrument practic si se utilizeaza tot mai des la nivel international. Daca aveti in vedere un plan funerar in Brasov, atunci va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru o programare.

Planul funerar nu presupune o limita de varsta sau o anumita stare de sanatate. Toate persoanele cu varsta peste 18 ani pot accesa un plan funerar.

iconPhone
Suna acum!