Pachet funerar DELUXE

6,990 lei
Pret pachet 6990 lei
Ajutor inmormantare 5380 lei
Pretul pachetului nu este acoperit in totalitate de ajutorul de inmormantare. Se va plati doar diferenta. 1610 lei

– Sicriu deluxe “Urcarea in rai”
– Cruce fag inscriptionata

Servicii:

– Medic constatare deces
– Imbalsamarea decedatului
– Toaletarea decedatului (spalat/imbracat)
– Cosmetizarea decedatului (fardat/barbierit)
– Asezarea decedatului in sicriu
– Manipulare sicriu
– Transport sicriu
– Depunere la capela
– Catafalc
– Intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare

Articole funerare:

– 24 Batiste legate cu lumanare si banut
– 2 Prosoape mari (preot si cantor)
– 12 Prosoape mici
– 1 Coliva mica
– 2 Colaci mari si 2 Colaci mici,
– 30 Pachetele (japoneza + pahar coliva)

Suplimentar:

– Transport gratuit in Judetul Brasov
– Consultanta gratuita


Descriere

Acest pachet funerar contine un sicriu ce face parte din gama de lux. Sicriul este confectionat din lemn masiv de frasin si mahon, realizat in 4 colturi, avand un finisaj lucios si un model de trepte ce urca simbolizand urcarea in rai realizat impecabil. Sicriul este complet echipat cu lenjerie de lux din saten ce contine burete incorporat, manere elegante de lemn tot in forma de trepte ce urca, suruburi si crucifix ce ii ofera un plus de eleganta.

Crucea din lemn inscriptionata este aleasa in concordanta cu sicriul si are un rol esential in obiceiurile de inmormantare, de la pozitionarea acesteia in raport cu decedatul, purtarea crucii pe drumul catre biserica si cimitir pana la asezarea finala la capatul mormantului.

Acest pachet include serviciile de constatare a decesului de catre medic, imbalsamarea decedatului, toaletarea decedatului, respectiv spalarea si imbracarea acestuia, cosmetizarea decedatului, asezarea decedatului in sicriu, manipularea sicriului, precum si transportul sicriului si depunerea acestuia la capela. Pachetul mai include si catafalc disponibil pana in ziua inmormantarii, precum si intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare.

Acest pachet include urmatoarele articole funerare: 24 de batiste legate cu banut ce se impart alaturi de lumanari la inceputul slujbei de inmormantare, cele 2 prosoape mari ce vor fi legate cu lumanari mari si se vor inmana aprinse la inceputul slujbei de inmormantare preotului si cantorului, precum si cele 12 prosoape mici care se pun la sicriu, cruce, prapori, sfesnice, masina mortuara si masina preotului.

Tot in acest pachet mai sunt incluse si o coliva mica, colacii necesari pe masa la slujba de inmormantare, precum si 30 de pachetele ce contin cate o japoneza si un pahar de coliva si lingurita, ce vor fi impartite pentru sufletul celui decedat.

NONSTOP