NON-STOP Medic constatare deces Sală pregătire decedați Îmbălsămare Toaletare Manipulare Frigider mortuar
Cum sa alegi o firma de servicii funerare

Plan funerar în rate

În general, discuțiile legate de moarte sunt evitate în cadrul familiei, întrucât majoritatea considerăm acest subiect unul tabu. Pe de altă parte, moartea este un fenomen natural, care nu poate fi ignorat, oricât de mult am încerca. Dar persoanele care se ocupă din timp de pregătirea acestui eveniment își dau seama imediat cât de utilă este o astfel de abordare, pentru a face mai ușor față durerii inevitabile și pentru a evita problemele financiare.

Planul funerar în rate oferit de firma noastră de pompe funebre este o decizie sensibilă pentru oricine, indiferent dacă vorbim despre o persoană aflată în faza terminală a unei boli, o persoană în vârstă, o persoană cu o sănătate precară sau una care pur și simplu dorește să se asigure că ceremonia sa de înmormântare este bine pregătită în avans, pentru a-și ușura familia de povara înmormântării sau, dimpotrivă, dacă nu are rude pe care să se bazeze.

În ce constă un plan funerar în rate oferit de Funerare Besliu?

Firma noastră Funerare Beșliu vă oferă servicii funerare în rate în Brașov, sub forma unei oferte variate de planuri funerare, create astfel încât să se potrivească perfect cu așteptările și bugetul dumneavoastră. Odată ce ne contactați, vom analiza împreună toate opțiunile pe care le aveți la dispoziție și vom crea un plan de plată lunară, luând în calcul intervalul de timp rămas până la o înmormântare iminentă, precum și bugetul de care dispuneți pentru organizarea acestei ceremonii.

Știați, de exemplu, că în țara noastră, la fel ca în celelalte țări ale Uniunii Europene, aveți dreptul să decideți dacă vreți să fiți înmormântat sau incinerat? Acesta este un drept important de care puteți profita, exprimându-vă dorința în legătură cu acest lucru în timpul vieții.

Indiferent de planul pentru care optați, serviciile noastre vor acoperi toate aspectele legate de organizarea unei înmormântări, începând cu semnarea tuturor documentelor legale necesare în termenul prevăzut de lege și până la mijlocul de transport funerar folosit, sicriul ales, accesoriile de înmormântare și locul înmormântării.

Puteți privi acest plan funerar în rate și ca o modalitate de a prelua controlul în ceea ce privește propria înmormântare. Moartea este inevitabilă și, la un moment dat, cu toții vom avea parte de o astfel de ceremonie. Astfel, investiția într-un plan funerar poate fi asemănată și cu un testament, întrucât persoana care optează pentru el decide în nume propriu ce se va întâmpla cu posesiunile sale după moarte.

Într-adevăr, discuțiile despre moarte ating o coardă sensibilă pentru majoritatea dintre noi. Dar, în ultimul timp, la nivel național, tot mai multe persoane hotărăsc să preia controlul asupra condiției corpului lor după moarte și să decidă exact cum vor să părăsească această lume.

Dacă și dumneavoastră doriți să investiți într-un plan funerar în Brașov, vă invităm să ne contactati pentru o programare și să stăm de vorbă pe îndelete, pornind discuția de la așteptările și dorințele pe care dumneavoastră le aveți în legătură cu ceremonia personală de înmormântare.

Întocmirea unui plan funerar nu presupune o limită de vârstă și nici o anumită condiție fizică sau stare de sănătate. Orice persoană majoră poate beneficia de un astfel de serviciu dacă asta își dorește și să decidă concret ceea ce se va întâmpla cu trupul său după moarte.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP