Pachet funerar SELECT

2,690 lei
Pret pachet 2690 lei
Ajutor inmormantare 5380 lei
Pretul pachetului este acoperit integral de ajutorul de inmormantare.Diferenta ramane familei. 2690 lei

– Sicriu select fag complet echipat
– Cruce fag inscriptionata

Servicii:

– Medic constatare deces
– Imbalsamarea decedatului
– Toaletarea decedatului (spalat/imbracat)
– Asezarea decedatului in sicriu
– Manipulare sicriu
– Transport sicriu
– Depunere la capela
– Intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare

Articole funerare:

– 24 Batiste legate cu lumanare si banut
– 2 Prosoape mari (preot si cantor)
– 12 Prosoape mici

Suplimentar:

– Transport gratuit in Judetul Brasov
– Consultanta gratuita


Descriere

Acest pachet funerar contine un sicriu ce face parte din gama selecta. Sicriul este confectionat din lemn masiv de fag, realizat in 6 colturi, avand un finisaj lucios si un model sculptat. Sicriul este complet echipat cu lenjerie de lux din saten, manere cu insertii metalice, suruburi si crucifix ce ii ofera un plus de eleganta.

Crucea din lemn inscriptionata este aleasa in concordanta cu sicriul si are un rol esential in obiceiurile de inmormantare, de la pozitionarea acesteia in raport cu decedatul, purtarea crucii pe drumul catre biserica si cimitir pana la asezarea finala la capatul mormantului.

Acest pachet include serviciile de constatare a decesului de catre medic, imbalsamarea decedatului, toaletarea decedatului, respectiv spalarea si imbracarea acestuia, asezarea decedatului in sicriu, manipularea sicriului, precum si transportul sicriului si depunerea acestuia la capela. Pachetul mai include si intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare.

Acest pachet include urmatoarele articole funerare: 24 de batiste legate cu banut ce se impart alaturi de lumanari la inceputul slujbei de inmormantare, cele 2 prosoape mari ce vor fi legate cu lumanari mari si se vor inmana aprinse la inceputul slujbei de inmormantare preotului si cantorului precum si cele 12 prosoape mici care se pun la sicriu, cruce, prapori, sfesnice, masina mortuara si masina preotului.

NONSTOP