Cum decurge procesul de repatriere a unei persoane decedate?

Transport funerar

Firma de pompe funebre Beșliu vă oferă servicii de transport funerar, local, național și internațional, efectuate exclusiv de persoane autorizate, cu mașini funerare autorizate, respectând standardele Uniunii Europene. Puteți consulta aici legislația UE cu privire la normele tehnice și sanitare ale serviciilor funerare. Transportul persoanei decedate se desfășoară în condiții optime de prezervare și igienă, dovedind un mare respect față de aceasta. Asigurăm acest serviciu gratuit în județul Brașov și contra cost în orice altă localitate din țară sau în restul Uniunii Europene.

TIPURI DE SERVICII FUNERARE TRANSPORT DISPONIBILE PRIN FIRMA DE POMPE FUNEBRE BEȘLIU

Transport funerar local – în județul Brașov

Funerare Beșliu vă oferă servicii funerare de transport gratuit în județul Brașov. Aceste servicii includ transportul sicriului la domiciliu sau spital, precum și transportul persoanei decedate la biserică sau capelă și apoi la cimitir.

Lista localităților în care oferim servicii de transport funerar gratuit în județul Brașov este următoarea: Brașov, Codlea, Făgăraș, Ghimbav, Predeal, Râșnov, Rupea, Săcele, Victoria, Zărnești, Apata, Augustin, Beclea, Bod, Bran, Budilă, Bunești, Cata, Cincu, Comana, Cristian, Crizbav, Dumbrăvița, Feldioara, Fundata, Hălchiu, Hărman, Hârseni, Hoghiz, Holbav, Homorod, Jibert, Lisa, Măieruș, Mândra, Moieciu, Ormeniș, Părău, Poiana Mărului, Prejmer, Racoș, Recea, Sâmbăta de Sus, Sânpetru, Șercaia, Șinca Nouă, Șoarș, Târlungeni, Teliu, Ticușu, Ucea, Ungra, Vama Buzăului, Viștea, Voila și Vulcan.

Transport funerar național

Funerare Beșliu vă oferă și servicii de transport funerar în restul țării, contra cost. Tariful se va calcula în funcție de distanța parcursă și de durată.

Pentru asigurarea serviciului de transport funerar național, sunt necesare următoarele documente:

  • Adeverință de înhumare;
  • Certificat de deces;
  • Certificat de îmbălsămare;
  • Adeverință de la DSP pentru transportul funerar.

Dacă aveți nevoie de sprijin în eliberarea acestor acte, vă putem oferi servicii de consultanță, dar și sfaturi și ajutor în legătură cu orice alte proceduri funerare.

Transport funerar internațional

Funerare Besliu vă oferă servicii de repatriere dacă vreți să aduceți în țară persoane dragi decedate în străinătate, dar și pentru cetățeni străini care au decedat în țara noastră. Serviciile noastre de repatriere sunt complete, iar pentru a veni în sprijinul familiilor îndurerate oferim și consultanță în ceea ce privește acest demers.

Serviciile de repatriere din România către alte țări din Uniunea Europeană sunt realizate exclusiv cu mașini funerare autorizate la standardele Uniunii Europene. Pentru efectuarea transportului liber internațional sunt necesare următoarele documente:

  • Certificatul de deces internațional;
  • Întocmirea unui pașaport mortuar;
  • Adeverința de înhumare;
  • Certificat de îmbălsămare;
  • Proces verbal de sigilare a sicriului;
  • Autorizații de transport internațional.

Pentru asigurarea transportului funerar internațional este necesar un pașaport mortuar care se eliberează de către ambasada sau consulatul României și care nu este obligatoriu în cazul transportului urnelor cu cenușă.

Dacă aveți nevoie de ajutor în eliberarea unui astfel de document, vă stăm la dispoziție întrucât suntem în permanentă legătură cu personalul ambasadelor și consulatelor implicate. Pentru repatrierea persoanei decedate nu este obligatorie deplasarea rudelor în țara în care a avut loc decesul.

Serviciul de preluare din Zona Cargo a aeroportului

Asigurăm serviciul funerar de preluare a persoanei decedate din Zona Cargo a aeroportului și transportul funerar până în localitatea dorită de dumneavoastră.

DE CE SĂ ALEGEȚI FIRMA DE POMPE FUNEBRE FUNERARE BESLIU?

Firma noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii funerare și consultanță non-stop pentru familiile îndurerate. De asemenea, deținem autorizație DSP și respectăm toate normele de igienă necesare în timpul procedurilor funerare. Pe lângă acestea, o colaborare cu noi vă oferă următoarele avantaje:

Pachete complete

Funerare Besliu vă oferă o gamă diversă de pachete funerare pentru toate nevoile și posibilitățile materiale. Clienții noștri pot alege pachete sociale sau economice, care includ serviciile de bază necesare pentru o înmormântare, sau pot opta pentru pachete complete, care le permit să scape de grijile suplimentare și să se asigure că înmormântarea decurge perfect.

Servicii de incinerare

În cazul în care persoana decedată și-a exprimat în timpul vieții dorința ca după moarte să fie incinerată sau familia sa dorește acest lucru, vă oferim și servicii de incinerare care includ transport de la domiciliu sau spital către crematoriu, sicrie de tranzit și o gamă variată de urne funerare.

Plan funerar în rate

Persoanele care vor să se pregătească din timp pentru ultimul drum sau familiile care vor să pună la punct pe îndelete toate detaliile înmormântării unei persoane dragi, pot opta pentru un plan funerar in rate. Haideți să discutăm împreună toate detaliile acestui plan, astfel încât atunci când nefericitul eveniment va avea loc lucrurile să decurgă mai ușor.

PREȚUL SERVICIULUI DE TRANSPORT FUNERAR

Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, prețul transportului funerar depinde de mai mulți factori. Pentru aflarea unui preț exact, vă invităm să ne contactați pentru a ne furniza toate detaliile și a vă putea calcula o cotație exactă.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP