NON-STOP Medic constatare deces Sală pregătire decedați Îmbălsămare Toaletare Manipulare Frigider mortuar
Sevicii incinerare umana

Servicii de incinerare umană Brașov

Firma noastră de Pompe Funebre oferă servicii complete de înmormântare și incinerare. Pe lângă o gamă diversă de servicii funerare, vă oferim asistență și consiliere în organizarea procesului de incinerare umană în Brașov. În România, conform legii în vigoare, o persoană are dreptul să aleagă ce se întâmplă cu trupul său după moarte, iar noi oferim aceste servicii non stop pentru persoanele care și-au exprimat încă din timpul vieții dorința de a fi incinerate după moarte sau la cererea familiilor acestora. Cu Funerare Beșliu, beneficiați de incinerare pret accesibil în Brașov, respectând cu profesionalism și compasiune dorințele finale ale persoanelor dragi. Alegeți Funerare Beșliu pentru servicii de incinerare în Brașov, oferindu-vă atât incinerare cu respect și demnitate, cât și incinerare preț accesibil. Ne angajăm să vă asistăm în fiecare etapă a procesului de incinerare, de la consiliere inițială până la ceremonia finală, asigurându-vă că incinerare preț se aliniază cu nevoile și bugetul dumneavoastră.”

„La Funerare Beșliu, ne dedicăm oferirii de incinerare și incinerare preț accesibil, respectând cu profesionalism dorințele finale ale persoanelor dragi. Suntem aici pentru a vă ghida prin procesul de incinerare în Brașov, asigurându-ne că incinerare preț este just și transparent, pentru a vă ușura povara în aceste momente dificile.

DOCUMENTE NECESARE INCINERARE PENTRU PROCESUL DE INCINERARE UMANĂ

Pentru a da curs procesului de incinerare, sunt necesare următoarele acte:

 • Certificatul de deces;
 • Adeverința de înhumare;
 • Certificatul de îmbălsămare;
 • Adeverința de la DSP;
 • Programare pentru incinerare.

De asemenea, pentru a putea solicita și programa o incinerare, mai sunt necesare și documentele de mai jos:

 • Actul de identitate al persoanei care solicită incinerarea;
 • Actul de stare civilă care să ateste gradul de rudenie față de persoana decedată;
 • Consimțământul scris al ambilor părinți în cazul în care persoana decedată este un copil.

 SERVICII INCINERARE UMANĂ – CARE SUNT ETAPELE?

Incinerarea este o procedură pe care persoanele din țara noastră o pot alege ca o ieșire demnă din scena vieții și care se desfășoară în următoarele etape:

 • Obținerea documentelor necesare;
 • Transportul sicriului către un crematoriu uman ales;
 • Ceremonia de rămas bun;
 • Incinerarea propriu-zisă;
 • Depunerea cenușii într-o urnă care la final va fi înmânată familiei.

Toate aceste etape sunt precedate, la fel ca în cazul unei ceremonii de înhumare, de constatarea decesului de către medicul de familie sau un medic cu drept de liberă practică, toaletarea și îmbălsămarea trupului celui decedat.

CE SERVICII SUNT INCLUSE ÎN PACHETUL DE INCINERARE UMANĂ BRAȘOV OFERIT DE FUNERARE BEȘLIU?

Funerare Beșliu oferă clienților săi asistență pe tot parcursul procesului de organizare a incinerării. Astfel, vă oferim sprijin în îndeplinirea îndatoririlor legale, precum și consiliere în organizarea ceremoniei. De asemenea, vă punem la dispoziție sicriu de tranzit, dar și o gama variată de urne funerare confecționate din lemn, metal sau ceramică, ce pot fi utilizate pentru păstrarea cenușii persoanei dragi, trecute în neființă.

INCINERARE UMANĂ – PREȚ ȘI ALTE ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cât timp durează incinerarea propriu-zisă?

Întreg procesul de incinerare a unei persoane durează între 2 și 3 ore. Durata acestuia depinde de o serie de factori printre care amintim: greutatea corpului sau materialul sicriului folosit.

Ce se întâmplă cu rămășițele umane rezultate după incinerare?

După finalizarea procesului de incinerare, rămășițele care rezultă sunt colectate într-o tavă și lăsate să se răcească. Cenușa va fi apoi supusă unui proces de fărâmițare, până va căpăta consistența prafului și apoi va fi depusă în urna care la final va fi înmânată familiei. Această urnă poate fi păstrată într-un loc special sau împrăștiată în natură.

Poate familia asista la procesul de incinerare?

Da. Dacă familia persoanei decedate dorește să asiste la procesul de incinerare a acesteia, poate asista la eveniment.

Este necesar un sicriu pentru incinerare?

Da. Trupurile persoanelor decedate care urmează a fi incinerate trebuie așezate în sicrie. În alegerea acestora, este important să se țină cont de necesitatea fabricării lor din materiale inflamabile.

DE CE SĂ APELEZI LA FIRMA FUNERARE BEȘLIU PENTRU ÎNLESNIREA PROCESULUI DE INCINERARE?

Echipa Servicii Funerare Beșliu are experiența necesară pentru a vă oferi servicii funerare de calitate, atât în Brașov, cât și oriunde altundeva pe teritoriul României. Considerăm că profesionalismul de care dăm dovadă în orice situație este punctul nostru forte și suntem pregătiți să vă acordăm sprijinul necesar pentru a conduce pe ultimul drum persoana dragă, cu tot respectul cuvenit, indiferent dacă optați pentru o înmormântare în stil tradițional sau o incinerare. Suntem alături de dvs. Non Stop cu servicii de incinerare umana pret convenabil.

CÂT COSTĂ SERVICIUL DE INCINERARE UMANĂ (PREȚ + DETALII)?

Taxele legate de procesul de incinerare umană variază în funcție de serviciile solicitate. Echipa Funerare Beșliu vă pune la dispoziție pachete funerare variate ca preț, ce combină diferite servicii și tipuri de sicrie. Beneficiați de incinerare umană preț corect, încredere și suport non-stop, alături de asistență completă.

De exemplu, unul dintre aceste servicii constă într-un plan funerar în rate, pentru care poate opta orice persoană cu vârsta de peste 18 ani care dorește să se pregătească din timp pentru ultimul drum.

Pentru mai multe informații sau explicații cu privire la incinerare Brașov pe care vi le putem oferi, vă încurajăm să ne contactați oricând. Suntem aici pentru a vă oferi tot sprijinul necesar în momentele dificile de după despărțirea de o persoană dragă, astfel încât să vă puteți concentra mai mult pe amintirile frumoase, trăite împreună, și, bineînțeles, pe propria vindecare.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP