Repatriere Decedați: Cooperarea cu Ambasadele și Pașii Esențiali

Servicii de incinerare umană Brașov

Costuri 0 lei, plata cu Ajutor Înmormântare

Firma noastră de Pompe Funebre oferă servicii non-stop complete de înmormântare și incinerare, cu posibilitatea de acoperire totală sau parțială prin ajutorul de înmormântare de 7.567 lei, diferența fiind restituită familiei. Disponibili 24/7 pe Calea București 104, Brașov. Pentru detalii, contactați-ne oricând!

CONSILIERE GRATUITĂ PENTRU INCINERARE

Oferim consiliere completă pentru procesul de incinerare în Brașov, asigurând o experiență ușoară și respectuoasă. De la documentație la organizarea ceremoniei, suntem alături de voi la fiecare pas.

DOCUMENTE NECESARE INCINERARE

Pentru a da curs procesului de incinerare, sunt necesare următoarele acte:

 • Certificatul de deces;
 • Adeverința de înhumare;
 • Certificatul de îmbălsămare;
 • Adeverința de la DSP;
 • Programare pentru incinerare.
 • Actul de identitate al persoanei care solicită incinerarea;
 • Actul de stare civilă care să ateste gradul de rudenie față de persoana decedată;
 • Consimțământul scris al ambilor părinți în cazul în care persoana decedată este un copil.

INCINERARE UMANĂ – CARE SUNT ETAPELE?

 • Obținerea documentelor necesare;
 • Transportul sicriului către un crematoriu uman ales;
 • Ceremonia de rămas bun;
 • Incinerarea propriu-zisă;
 • Depunerea cenușii într-o urnă care la final va fi înmânată familiei.

PACHETUL DE INCINERARE UMANĂ BRAȘOV

Oferim asistență completă în organizarea incinerării, incluzând sicriu de tranzit și o gamă variată de urne funerare. Asistență completă în îndeplinirea procedurilor legale și organizarea ceremoniei.

Întrebări Frecvente despre Incinerare

Cât timp durează incinerarea propriu-zisă?

Întreg procesul de incinerare a unei persoane durează între 2 și 3 ore. Durata acestuia depinde de o serie de factori printre care amintim: greutatea corpului sau materialul sicriului folosit.

Ce se întâmplă cu rămășițele umane după incinerare?

După finalizarea procesului de incinerare, rămășițele care rezultă sunt colectate într-o tavă și lăsate să se răcească. Cenușa va fi apoi supusă unui proces de fărâmițare, până va căpăta consistența prafului și apoi va fi depusă în urna care la final va fi înmânată familiei. Această urnă poate fi păstrată într-un loc special sau împrăștiată în natură.

Poate familia asista la procesul de incinerare?

Da. Dacă familia persoanei decedate dorește să asiste la procesul de incinerare a acesteia, poate asista la eveniment.

Este necesar un sicriu pentru incinerare?

Da. Trupurile persoanelor decedate care urmează a fi incinerate trebuie așezate în sicrie. În alegerea acestora, este important să se țină cont de necesitatea fabricării lor din materiale inflamabile.

De Ce să Alegeți Funerare Beșliu pentru Incinerare?

Beneficiați de profesionalism, respect și suport complet pentru organizarea incinerării, cu pachete funerare adaptate nevoilor fiecărei familii. Incinerare umană la preț accesibil, cu asistență non-stop.

CÂT COSTĂ SERVICIUL DE INCINERARE UMANĂ (PREȚ + DETALII)?

Costurile pentru incinerarea umană diferă bazat pe serviciile alese. Funerare Beșliu oferă o selecție largă de pachete funerare, ajustate pentru a se potrivi nevoilor și bugetelor diverse, integrând o varietate de servicii și tipuri de sicrie. Oferim acces la servicii de incinerare la prețuri accesibile, garantând suport și asistență completă non-stop. Contactați-ne pentru a discuta opțiunile și a afla mai multe despre costuri.

De exemplu, unul dintre aceste servicii constă într-un plan funerar în rate, pentru care poate opta orice persoană cu vârsta de peste 18 ani care dorește să se pregătească din timp pentru ultimul drum.

Pentru informații suplimentare despre incinerare în Brașov, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este aici pentru a vă susține în aceste momente dificile, ajutându-vă să vă păstrați concentrarea asupra amintirilor frumoase și a procesului de vindecare.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP