Cum sa alegi un sicriu

Cum să alegi un sicriu

Cu toate că nu este cea mai plăcută alegere, poate veni un moment în viața ta când trebuie să alegi un sicriu. Indiferent dacă faci acest lucru pentru o persoană dragă sau pentru propria ta înmormântare, trebuie să fii informat pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză deoarece presupunem de la sine ca vrei să alegi un sicriu care să corespundă nevoilor tale financiare și practice.

Astfel, te invităm să descoperi câteva sfaturi referitoare la cum să alegi un sicriu.

Disponibilitatea sicrielor

Vizitează magazinul nostru de pompe funebre

De îndată ce vei ajunge în magazinul nostru de produse funerare, ți se vor prezenta toate informațiile necesare despre sicriele din stoc. Personalul firmei noastre te va ajuta să alegi modelul potrivit bugetului și nevoilor tale. De asemenea, vei primi o listă de prețuri cu fiecare model, dacă este necesar să te gândești mai mult înainte de a lua această decizie.

Caută un sicriu online

Acum îți poți cumpăra cu ușurință un sicriu online. Achiziționarea unuia nu este diferită cu mult de cumpărarea online a oricărui alt articol. Tot ce trebuie să faci este să vizitezi pagina dedicată sicrielor de pe site-ul nostru si să ne contactezi la 0725.386.244 pentru a plasa comanda. Oferim livrare gratuită in Brașov.

Alegerea sicriului

Informează-te asupra materialelor din care poate fi confecționat

În funcție de preferințe și buget, îți poți alege sicriul dintr-o mare varietate de modele, materiale si stiluri.

Află la ce prețuri să te aștepți

Prețurile sicriului variază în funcție de material, dimensiune, design, țesătură și orice opțiuni de personalizare disponibile. Așa că ne poți întreba din timp pentru a afla care sunt prețurile la care să te aștepți. Acest lucru te poate ajuta în luarea deciziei cu privire la alegerea sicriului potrivit.

De menționat este că prețurile pachetelor noastre funerare includ atât sicrie cât și ajutorul de înmormântare pe care îl veți primi de la stat.

Verifică dimensiunile sicriului

Este important să știi că nu toate sicriele au aceleași dimensiuni. Trebuie să îl alegi pe cel potrivit astfel încât defunctul să încapă cu ușurință. Verifică atât lățimea, cât și lungimea sicriului.

Interesează-te despre cerințele din cimitir

Există cimitire care îți pot impune anumite cerințe cu privire la groapă. Spre exemplu, îți pot recomanda să plasezi sicriul într-o groapă betonată. Această variantă va ajuta mormântul să nu cedeze după degradarea sicriului.

Opțiuni de personalizare

Întreabă despre gravuri personalizate sau alte decorațiuni

Varianta standard a sicriului pe care l-ai ales este cea mai accesibilă. Cu toate acestea, poate te interesează anumite elemente artistice. Consultanții noștri de servicii funerare te vor putea ajuta cu alegerea unui sicriu decorat după bunul tău plac.

Poți adăuga nume, date, citate sau alte informații personale pe sicriu și poți opta pentru sculpturi sau alte obiecte de decor. De asemenea, în colțurile sicriului poți plasa elemente care să sugereze hobby-urile, interesele sau realizările decedatului.

Alege tipul de pânză pentru interiorul sicriului

Majoritatea sicrielor au o acoperitoare de pânză în interior. Cu toate acestea, firma noastră de servicii funerare iți poate oferi posibilitatea de a alege un alt tip de pânză. Astfel, poți solicita sa ți se prezinte tipurile de pânza disponibile.

De asemenea, poți alege culoarea pânzei și tipul materialului (mătase, catifea, bumbac, crep). Nu în ultimul rând, ai la dispoziție și posibilitatea de a broda anumite mesaje sau simboluri pe pânză.

Gândește-te la ce alte caracteristici speciale ai vrea să incluzi

Sicriele îți oferă multe posibilități de personalizare, așa că ai o gamă largă de caracteristici speciale din care să alegi. Poți opta pentru mai multe variante care să se potrivească decedatului. Solicită din partea consultanților noștri variantele pe care le ai la dispoziție.

De asemenea, e bine de știut că există sicrie al căror capac se deschide integral și unele al căror capac este format din două părți și se ridică doar jumătate pentru a putea vede numai chipul persoanei decedate.

Ține cont de sugestiile de mai sus pentru a lua mai ușor o decizie în ceea ce privește alegerea unui sicriu. Informează-te din timp, discută cu consultanții noștri și ia în considerare toate detaliile pentru ca sicriul să fie potrivit bugetului și nevoilor tale.

După cum am menționat anterior, ne poți contacta atât telefonic cât și direct în magazinul nostru de pompe funebre de pe Calea București, nr. 104 (apasa aici pentru a vizualiza locatia pe Google Maps).

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP