Procedura în cazul unei persoane decedate la căminul de bătrâni

Procedura în cazul unei persoane decedate la căminul de bătrâni

Confruntarea cu pierderea unei persoane dragi este un moment dificil, cu atât mai mult când aceasta se întâmplă într-un cămin de bătrâni. Acest ghid, oferit cu ajutorul Firmei Funerare Besliu, este destinat să vă ghideze prin pașii necesari în astfel de situații.

Confirmarea decesului: În momentul în care este constatat decesul într-un cămin de bătrâni, instituția va notifica rudele sau reprezentanții legali. Dacă este confirmat în spital, nu este necesară obținerea unui certificat constatator de la medicul de familie sau de la firma de servicii funerare.

Alegerea firmei funerare: Este esențial să colaborați cu o firmă de încredere, precum Firma Funerare Besliu. Personalul nostru specializat va prelua trupul neînsuflețit, garantând un serviciu profesionist și respectuos. Puteți contacta echipa Besliu la 0725.386.244 pentru asistență funerară non-stop.

Păstrarea trupului neînsuflețit: Dacă rudele sunt în străinătate și trebuie să se întoarcă, Firma de servicii funerare Besliu oferă soluții pentru păstrarea corpului într-o morgă privată pentru o perioadă mai lungă.

Organizarea înmormântării: Reprezentanții Funerare Besliu vă vor ghida prin toate etapele necesare: de la îmbălsămare, depunere la capelă sau sala de priveghi, până la organizarea înmormântării sau incinerării. Ei se vor ocupa de transportul cu mașina funerară autorizată și vor oferi suport pentru obținerea tuturor documentelor.

Personalizarea ceremoniei: Cu ajutorul firmei de pompe funebre Besliu, puteți personaliza ceremonia în funcție de dorințele și tradițiile familiei. De la alegerea florilor, muzică și sicriu, fiecare detaliu poate fi adaptat pentru a aduce un ultim omagiu persoanei dragi.

Pierderea unei persoane într-un cămin de bătrâni adaugă o serie de responsabilități imediate pentru rude. Cu ajutorul Firmei de înmormântare Funerare Besliu, puteți trece prin aceste momente dificile știind că toate detaliile sunt gestionate cu profesionalism și compasiune.

 

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP