NON-STOP Medic constatare deces Sala pregatire decedati Imbalsamare Toaletare Manipulare Frigider mortuar
pachete funerare Brasov

Pachete funerare domiciliu

Va invitam sa-l alegeti pe cel care se potriveste cu nevoile si bugetul dumneavoastra la preturi incepand de la 1990 lei. Acestea includ atat servicii funerare cat si diverse modele de sicrie, astfel incat sa putem satisfice toate gusturile si posibilitatile materiale. Pe langa pachete de inmormantare de baza, putem sa va oferim si servicii personalizate respectand dorintele dumneavoastra cele mai exigente. Acestea fiind spuse, va invitam sa alegeti pachetul care vi se potriveste din lista de mai jos sau sa ne contactati la 0725.386.244 pentru beneficia de o oferta personalizata. Consultantii nostri va stau la dispozitie cu informatii si servicii NON-STOP.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, am creat pachete funerare speciale pentru servicii funerare la domiciliu. Astfel, puteți beneficia de toate serviciile noastre direct la dumneavoastră acasă, fără a fi nevoie să vă deplasați la sediul nostru.

Echipa noastră de profesioniști are experiență în domeniul serviciilor funerare, iar serviciile noastre sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Astfel, puteți conta pe noi oricând aveți nevoie de ajutor.

Dacă sunteți interesat de pachetele noastre funerare pentru servicii la domiciliu, vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi mai multe detalii și pentru a stabili împreună cel mai potrivit pachet pentru nevoile dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă oferi sprijinul de care aveți nevoie într-un moment atât de dificil.

Serviciile noastre includ toate aspectele necesare pentru organizarea funeraliilor, precum constatarea decesului de catre medic, preluarea persoanei decedate de la domiciliu si transportul la sala de pregatire. La Funerare Besliu, oferim servicii de imbalsamare și pregătire a decedaților cu multă grijă și respect față de clienții noștri. Echipa noastră de specialiști are o vastă experiență în domeniu, oferindu-vă un serviciu impecabil la prețuri accesibile. Ne străduim să vă oferim cea mai bună îngrijire a defunctului, astfel încât să aveți liniștea și confortul de care aveți nevoie în aceste momente dificile.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de imbalsamare și pregătire a decedaților, vă invităm să ne contactați și să discutăm împreună despre cum putem fi alături de dumneavoastră în aceste momente grele.

Mulțumim pentru încrederea acordată și ne dorim să fim alături de dumneavoastră în aceste momente dificile.

Phone icon
APEL NON-STOP