Repatriere în Baza Poliței de Asigurare

Pachete servicii funerare / pompe funebre Brașov

Plata cu ajutorul de înmormântare 

La Funerare Beșliu, ne dedicăm oferirii de pachete funerare complete, integral sau parțial acoperite de ajutorul de înmormântare de până la 7567 lei. Ne asigurăm că orice diferență este restituită familiei, oferind soluții flexibile adaptate atât pentru servicii la domiciliu, cât și la spital, accesibile pentru orice buget.

Pachete Funerare Complete

Ce Include Pachetul Funerar:

Oferim pachete funerare pentru o înmormântare respectuoasă, incluzând:

  • Sicriu complet echipat, ales dintr-o varietate de materiale, împreună cu o cruce de lemn personalizată.
  • Servicii diverse, de la îmbălsămare și toaletare la manipularea și transportul sicriului, până la asistență pentru depunere și întocmirea dosarului necesar.
  • Produse pentru ceremonie, inclusiv batiste, prosoape, platouri pentru colivă, colaci, pachețele și vin, pentru un omagiu complet.

Pachete Funerare Personalizate

Vă oferim opțiunea de a personaliza pachetele funerare, permitându-vă să selectați tipul de sicriu, produsele și serviciile dorite. Unele pachete pot oferi chiar posibilitatea unei înmormântări fără costuri suplimentare, dacă valoarea totală este acoperită integral de ajutorul de stat.

Pachete Funerare Brașov, la Domiciliu și Spital

Pachete funerare adaptabile, disponibile indiferent de locație în Brașov, fie că este necesar la domiciliu sau în spital.

Aspecte Importante de Considerat

Când alegeți un pachet funerar, este crucial să luați în calcul:

  • Posibilitatea unei înmormântări gratuite.
  • Nevoia de ajutor suplimentar.
  • Dorințele exprimate anterior de defunct.
  • Preferințele și bugetul familiei.

Asistență și Suport

Suntem aici pentru a vă oferi suport în aceste momente dificile. Pentru informații suplimentare despre pachetele noastre funerare, ne puteți contacta telefonic, online sau puteți vizita sediul nostru. Echipa Funerare Beșliu este pregătită să vă asiste cu toate informațiile de care aveți nevoie, disponibilă NON-STOP.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP